Geen onnodig geblaf meer bij gebruik van de anti blafband met trilling Heb je een hond die regelmatig overmatig blaft en wil je hier iets tegen gaan doen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om actie te ondernemen. Er is de schokband voor honden met elektrische impulsen, het anti blaf apparaat met ultrasoon geluid of de antiblafband met trilfunctie. Deze laatste methode werkt door middel van (onschuldige) vibraties. 

 

Trillen in plaats van gillen Het gebeurt nogal vaak dat een hond maar niet stopt met blaffen en dat de eigenaar steeds harder gaat gillen om het geblaf te stoppen. Vaak ook nog zonder resultaat. Wat is er dan plezieriger dan de mogelijkheid hebben om een trillende anti blafband in te zetten? Op deze manier gaat de trilfunctie aan zodra de hond niet stopt met blaffen. De hond zal schrikken van de vibraties en hierdoor stoppen met blaffen. Wel zo makkelijk toch? Dan hoef je namelijk ook niet meer boos te gillen. De anti blafband met trilling zal dit simpelweg van je overnemen. 

 

De reden voorbij: tijd voor een anti blafband met trilling Natuurlijk heeft blaffen zelf een functie. Jouw hond wil waken, laten weten dat hij bang is of pijn heeft of aandacht nodig heeft, hij wil jou waarschuwen... Allemaal redenen die begrijpelijk zijn en niemand streeft naar een hond die helemaal niet meer blaft, dat zou heel onnatuurlijk zijn. In sommige gevallen is er nu eenmaal sprake van onnodig langdurig blaffen. In zo'n geval is dit blaffen de reden voorbij en biedt een anti blafband met trilfunctie een uitkomst. Door middel van trillingen die de hond voelt aan de band, zodra het langdurig blaft, zal dit gedrag afgeleerd worden. 

 

De anti blafband trilling of andere methode Naast de trillende anti blafband zijn er ook hondenbanden die werken door middel van geluid of een schok. De keuze kun je maken om persoonlijke redenen: je vindt de anti blafband met trilfunctie misschien wel de meest subtiele manier om het overmatige geblaf van jouw huisdier aan te pakken. De keuze kan ook afhangen van de hond zelf: het kan zijn dat de ene methode minder goed werkt dan de ander. Mocht je hond bijvoorbeeld doof zijn, dan heeft de halsband met ultrasoon geluid natuurlijk geen effect. Dan zul je waarschijnlijk voor een anti blafband met trilfunctie gaan. 

Het is belangrijk om te weten dat het trillen pas in werking treedt als er sprake is van langdurig blaffen. Het waken zal de hond dus gewoon nog doen. Het gaat echt om het irritante, onnodig lang aanhouden van geblaf. Dit aanpakken, geeft rust voor jezelf en alle mensen in de buurt. Een anti blafband met trilling is onschadelijk voor jou, je hond en je omgeving. Dus mocht je op zoek zijn naar een effectieve en veilige methode, zoek dan vooral niet verder.


 

De waardering van www.onlinehondenspeciaalzaak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 831 reviews.

Onderstaand een aantal snelle links naar uw zoekwoord
Anti-trekriem kopen
huisdiervrije zone kopen
Thundershirt kopen
Petsafe kopen
Honden koekjes kopen
trainingsband hond met afstandsbediening
hondenhalsband
anti blafband met afstandsbediening
blafband grote hond
blaffende hond
anti blaf halsband
Blafband voor kleine hond
Blafbanden voor kleine honden
Blafband voor chihuahua
Blafband voor chicu
Blafbanden kopen
Blafband kopen
Antiblafband kopen
Antiblafbanden kopen
puppy trainingspad kopen
trainingshalsband kopen
trainingshalsbanden kopen
trainingsband kopen
trainingsbanden kopen
trainingshalsband hond kopen
trainingshalsbanden hond kopen
trainingsband hond kopen
trainingsbanden hond kopen
onzichtbare omheining kopen
Honden fluit kopen
Blaffende hond bij de buren
Oplossingen voor blaffende honden