Blaffende honden bij de buren

Hoe om te gaan met de blaffende hond van de buren?

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe het blaffen van de honden van de buren kan stoppen. Een hond die constant blaft kan veel overlast bij de buren veroorzaken. In sommige gevallen is het zelfs zo erg dat dit ten koste gaat van je nachtrust. Ook komt het voor dat mensen niet rustig in hun tuin kunnen zitten omdat de hond van de buren de hele dag blaft. Op deze pagina staan al de opties die je kunt inzetten om het blaffen te stoppen. 


Welke stappen moet ik doorlopen om het blaffen van de hond van de buren te stoppen?

Ga het gesprek aan met je buren. Vraag wat hun eraan gedaan hebben om het blaffen te stoppen. Wellicht kom je samen tot een oplossing. Een oplossing is om de hond een blafband aan te meten. Met een blafband wordt het blaffen verminderd. Een blafband zorgt door middel van trillingen, geluid of een statische correctie ervoor dat het blaffen stopt. 


Apparaat tegen blaffende honden buren

Er is een apparaat ontwikkeld waarmee je het blaffen van de honden van je buren kunt stoppen. Dit is het Anti Blafhuisje. Het huisje kun je ergens in je tuin aan een muur, boom of schutting monteren. Wanneer er een hond begint te blaffen dan zendt dit huisje een ultrasoon geluid uit waardoor de honden minder blaffen. Het ultrasoon geluid is alleen voor honden hoorbaar en niet voor mensen. De sterkte van het geluid kun je instellen op verschillende geluidsniveaus. Binnen een straal van 15 meter zendt het huisje het ultrasoon geluid uit om de blaffende honden van je buren te stoppen.
 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel onze klantenservice via +31(0)85-0750757 (ma-vrij 09:00u tot 17:00u)

Mailen kan natuurlijk ook: info@ onlinehondenspeciaalzaak.nl

Online Honden Speciaalzaak BV
Industrieweg 25, 4181CA te Waardenburg 
KvK nummer: 81094779 - BTW nummer: NL861926833B01