• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice
Home Trainingshalsbanden Spray en trillen
Toon filters

Spray en trillen

Weergave:


Bezig met laden...
Dogtrace Spray trainingsband
Dogtrace Spray trainingsband
(0)

123,50

Prijs per stuk
Petsafe Spraytrainer met afstandbediening
Petsafe Spraytrainer met afstandbediening
(0)

149,95

Prijs per stuk
10% korting
Trainingshalsband & anti blafband OHS 130 met spray
Trainingshalsband & anti blafband OHS 130 met spray
(0)

110,95

99,95

Prijs per stuk

Anti-blafband met spray & trillen: 8,9 klantenreview

Ervaart u problemen met het overmatige blaffen van uw hond? Of uw hond nu blaft uit angst, opwinding of gewoonte, onze anti-blafband met spray en trilfunctie biedt een humane oplossing. Deze geavanceerde band helpt het blaffen effectief en veilig te beheersen. Lees verder om te ontdekken hoe deze technologie werkt en hoe het de kwaliteit van leven voor zowel u als uw hond kan verbeteren.

Gebruikssituaties voor een anti-blafband met spray of trillen

De anti-blafband met spray en trilfunctie is geschikt voor verschillende situaties waarin uw hond ongewenst blafgedrag vertoont:

  • Tijdens wandelingen, wanneer uw hond geneigd is te blaffen naar andere honden of voorbijgangers.
  • In huis, bij het blaffen naar gasten of reactie op onbekende geluiden.
  • In de tuin, waar uw hond misschien blaffen kan naar voorbijgaande mensen of andere dieren.

Deze band dient niet alleen als correctiemiddel maar ook als trainingshulp om uw hond te leren op commando stil te zijn.

De werkwijze van een anti-blafband met spray

De anti-blafband met spray werkt door een onschadelijke maar storende spray automatisch te activeren wanneer uw hond blaft. Een ingebouwde sensor detecteert het blaffen en initieert de spray die onder de kin van uw hond wordt vrijgegeven. Deze spray kan een geurloze of mild geparfumeerde (bijvoorbeeld citronella) stof zijn die onaangenaam is voor uw hond, waardoor deze wordt aangemoedigd om het blaffen te staken.

De werkwijze van een anti-blafband met trillen

De trilfunctie van de band biedt een humane correctie door middel van zachte vibraties die uw hond voelt wanneer hij blaft. Deze vibraties zijn ontworpen om uw hond te storen zonder pijn te veroorzaken, en werken als een effectieve aanvulling op de spray door een dubbele stimulus te bieden die het blafgedrag vermindert.

De voordelen van een anti-blafband met spray en trillen

Het gebruik van een anti-blafband met zowel spray als trilfunctie biedt diverse voordelen:

  • Humane correctie: Beide methoden zijn veilig en ontworpen om uw hond geen pijn te doen.
  • Effectiviteit: De combinatie van spray en trillingen verhoogt de kans op succes bij het verminderen van ongewenst blafgedrag.
  • Aanpasbaarheid: U kunt de instellingen van de band aanpassen aan de grootte en gevoeligheid van uw hond.

Ontdek de verschillende opties en accessoires voor de anti-blafband met spray en trilfunctie in onze webshop. U vindt banden in diverse maten en met verschillende functies om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ook zijn er navulcartridges beschikbaar voor de sprayfunctie, zowel geurloos als met citronella.

Koop nu een halsband met spray of trillen

Overweeg de aanschaf van onze anti-blafband met spray en trilfunctie om het blaffen van uw hond effectief te beheersen. Bent u nog niet zeker welke optie het beste past bij uw situatie? Maak dan gebruik van onze keuzehulp op de website. Ons team staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en om de beste optie voor u en uw hond te vinden. Bezoek onze webshop en zet de eerste stap naar een rustiger leven.

Veelgestelde vragen

Is de spray in de anti-blafband schadelijk voor mijn hond?

Nee, de spray is veilig en ontworpen om uw hond niet te schaden. Het veroorzaakt slechts een lichte irritatie die het blaffen ontmoedigt.

Hoe snel werkt de anti-blafband?

Veel honden reageren binnen enkele dagen positief, maar de resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele hond en de consistentie van het gebruik.

Kan ik de band gebruiken op een puppy?

We adviseren de anti-blafband te gebruiken bij honden die ouder zijn dan zes maanden. Voor jongere puppies zijn mogelijk andere trainingsmethoden geschikter.