• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice
Home Meer GPS trackers
Toon filters

GPS trackers

Weergave:


Bezig met laden...
DogTrace GPS X20 Tracker
DogTrace GPS X20 Tracker
(2)

395,95

Prijs per stuk
DogTrace GPS X30 Tracker
DogTrace GPS X30 Tracker
(0)

596,50

Prijs per stuk
Dogtrace GPS X30 vervangende/extra halsband
Dogtrace GPS X30 vervangende/extra halsband
(0)

288,50

Prijs per stuk
GPS Dogtrace X30TB
GPS Dogtrace X30TB
(0)

749,00

Prijs per stuk
Silicone behuizing Weenect GPS tracker x2
Silicone behuizing Weenect GPS tracker x2
(0)

20,00

Prijs per stuk

Halsband met GPS: voor 16:30 besteld = vandaag verzonden

Bent u het zat om zich zorgen te maken over de locatie van uw geliefde hond? Bent u op zoek naar een manier om hem veilig en snel terug te vinden als hij verdwaalt? Dan zijn GPS halsbanden de perfecte oplossing voor u. Met een GPS halsband kunt u altijd de locatie van uw hond in de gaten houden, waar hij ook is. Bij Onlinehondenspeciaalzaak bieden we een breed scala aan GPS halsbanden van topkwaliteit, zodat u met een gerust hart uw hond kunt laten rondlopen en avonturen kunt beleven.

Wat is een GPS halsband?

Een GPS halsband voor een hond is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om de locatie van uw hond in realtime bij te houden. Het bestaat uit een halsband met een ingebouwde GPS-tracker, die verbinding maakt met satellieten om de exacte positie van uw hond te bepalen. Deze locatiegegevens worden vervolgens naar een app op uw smartphone gestuurd, zodat u altijd kunt zien waar uw hond is. Sommige GPS halsbanden bieden zelfs extra functies, zoals het instellen van veilige zones en het ontvangen van meldingen als uw hond die zones verlaat.

De voordelen van een GPS halsband

GPS halsbanden bieden talloze voordelen voor zowel hondenbezitters als hun geliefde viervoeters. Allereerst geeft het u gemoedsrust. U kunt met een gerust hart uw hond laten rondrennen in de buurt, wetende dat u altijd zijn locatie kunt volgen. Dit is vooral handig als u op vakantie bent of tijdens het wandelen in onbekend terrein.

Uw hond kwijt? Een GPS halsband kan u tijd besparen. In plaats van kostbare uren te besteden aan het zoeken naar uw hond, kunt u met een paar klikken op uw smartphone precies zien waar hij is en hem snel terugvinden. Daarnaast kan een GPS halsband ook helpen bij het trainen van uw hond. U kunt de routes die uw hond aflegt volgen en patronen identificeren die mogelijk aanpassing of corrigerende training vereisen. Kortom, met een GPS halsband kunt u de veiligheid, gemoedsrust en het welzijn van uw hond aanzienlijk verbeteren.

Wanneer kunt u een GPS halsband gebruiken?

Een GPS halsband is handig in verschillende situaties. U kunt een GPS halsband gebruiken:

  • Voor honden die graag op avontuur gaan en de neiging hebben om te verdwalen. Met een GPS halsband hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw hond niet kunt vinden als hij de benen neemt
  • Als u in drukke stedelijke gebieden woont. Mocht uw hond per ongeluk ontsnappen, kunt u hem snel lokaliseren en veilig terugbrengen
  • Voor honden met medische aandoeningen of die herstellen van een blessure. U kunt hun bewegingen volgen en ervoor zorgen dat ze zich niet in gevaarlijke situaties begeven

Kies de juiste GPS halsband voor uw hond

Bij het kiezen van een GPS halsband is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften en kenmerken van uw hond. Let op de batterijduur van de halsband, vooral als u van plan bent om uw hond langere tijd buiten te laten. Controleer ook of de halsband waterbestendig is, vooral als uw hond graag zwemt of in de regen rent. Daarnaast kan het handig zijn om een halsband te kiezen met aanvullende functies, zoals het instellen van veilige zones, het ontvangen van meldingen of het volgen van de gezondheid van uw hond. Vergeet ook niet om de gebruiksvriendelijkheid van de bijbehorende app of software te evalueren. Bij Onlinehondenspeciaalzaak bieden we een selectie van hoogwaardige GPS halsbanden die aan al deze criteria voldoen. Ons deskundige team helpt u graag bij het vinden van de perfecte GPS halsband die past bij uw hond en uw behoeften.

Advies bij het kopen van een GPS halsband

Bij Onlinehondenspeciaalzaak begrijpen we hoe belangrijk de veiligheid van uw hond voor u is. Daarom bieden we hoogwaardige GPS halsbanden die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen over het gebruik van een GPS tracker halsband? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 085-0750757 of stuur een mail naar info@onlinehondenspeciaalzaak.nl. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte GPS halsband voor uw hond te vinden. Aarzel niet langer en zorg ervoor dat u altijd de locatie van uw trouwe viervoeter kunt volgen door nu uw GPS halsband te bestellen!

Veelgestelde vragen

Hoe nauwkeurig is de locatiebepaling van een GPS-halsband voor honden?

De nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan variëren afhankelijk van het merk en model van de GPS-halsband, maar over het algemeen is de nauwkeurigheid binnen enkele meters. Factoren zoals slecht weer of dichte bebouwing kunnen echter de nauwkeurigheid beïnvloeden.

Is het mogelijk om de geschiedenis van de locaties waar mijn hond is geweest te bekijken?

Sommige geavanceerdere modellen van GPS-halsbanden bieden de mogelijkheid om de locatiegeschiedenis van uw hond te bekijken. Dit kan nuttig zijn voor training of om gedragspatronen te identificeren.

Werkt de GPS-halsband ook als ik in het buitenland ben?

De meeste GPS-halsbanden werken internationaal, aangezien ze verbinding maken met satellieten. Het is echter belangrijk om te controleren of er extra kosten zijn verbonden aan het gebruik van de dienst in het buitenland en of de app of software die bij de halsband hoort, ook in andere landen beschikbaar is.