• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice
Home Anti blafbanden
Toon filters

Anti blafbanden

Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Anti blaf zender voor binnenshuis
Anti blaf zender voor binnenshuis
(7)

38,99

Prijs per stuk
Anti Blafband Ultrasone
Anti Blafband Ultrasone
(1)

39,99

Prijs per stuk
20% korting
Anti blafband OHS 66 trillen en geluid middelgrote hond
Anti blafband OHS 66 trillen en geluid middelgrote hond
(4)

51,95

41,45

Prijs per stuk
10% korting
Anti blafband OHS25 kleine en middel grote hond
Anti blafband OHS25 kleine en middel grote hond
(26)

55,00

49,50

Prijs per stuk
Ultrasone halsbandloze trainer
Ultrasone halsbandloze trainer
(1)

49,90

Prijs per stuk
20% korting
Anti blafband OHS420 geluid, trillen & statisch stimulatie (stroom)
10% korting
2 stuks Anti blaf zenders voor binnenshuis
2 stuks Anti blaf zenders voor binnenshuis
(3)

62,95

56,45

Prijs per stuk
Anti blafband OHS 36 met geluid en vibratie
Anti blafband OHS 36 met geluid en vibratie
(2)

69,95

Prijs per stuk
20% korting
Trainingshalsband & blafband OHS 62 vibratie en geluid
Trainingshalsband & blafband OHS 62 vibratie en geluid
(4)

86,95

69,95

Prijs per stuk
Anti blafband Petsafe 6065
Anti blafband Petsafe 6065
(3)

72,95

Prijs per stuk
 Anti blafhuisje Petsafe
Anti blafhuisje Petsafe
(1)

76,99

Prijs per stuk
20% korting
Anti blafband voor grote hond vanaf 25 kilo
Anti blafband voor grote hond vanaf 25 kilo
(8)

99,95

79,95

Prijs per stuk
Deluxe Anti blafhuisje Petsafe
Deluxe Anti blafhuisje Petsafe
(0)

82,95

Prijs per stuk
   1  2  

 

 
 
 
 

Anti-blafbanden: voor 16:30 = vandaag verzonden

Elke hondenliefhebber zal meteen beamen dat een hond een trouwe kameraad is. Jammer genoeg produceren dezelfde trouwe viervoeters soms het nodige lawaai. Het luidruchtige geblaf van uw hond kan uzelf en uw omgeving soms tot waanzin drijven. Boos worden heeft vaak weinig zin en kan zelfs een averechts effect hebben. Gelukkig is er een oplossing waardoor u weer zorgeloos kunt genieten met uw hond, zonder geblaf. Dankzij een anti-blafband leert u uw hond op een diervriendelijke manier wanneer blaffen gepast is en wanneer niet.

Verschillende soorten anti-blafbanden

Uw hond leert door het gebruik van een anti-blafband voor een hond dat blaffen een onaangenaam gevolg heeft en uw hond zal hierdoor minder of niet meer blaffen. Wij verkopen normale, oplaadbare en (spat)waterdichte anti-blafbanden voor zowel grote als kleine honden met de volgende correcties:

  • Trillingen
  • Geluid
  • Statische correctie

De meeste van onze anti-blafbanden werken met trillingen, geluid en statische correctie. Ook zijn er verschillende anti-blafbanden zonder statische correctie, zoals een anti blafband voor de allerkleinste hond. We hebben tevens een anti-blafband waarbij trillen en statische correctie apart van elkaar in en uit te schakelen is, zoals de anti blafband OHS420. Als uw hond blaft, zal hij een signaal krijgen, waarbij de intensiteit van het signaal toeneemt naarmate het geblaf aanhoudt.

Let op: een anti-blafband werkt automatisch en is niet te bedienen met een afstandsbediening.

Is een anti-blafband diervriendelijk?

Er circuleren op het internet nogal wat verhalen de ronde over of een anti-blaf halsband goed of slecht is voor een hond. Of een anti-blafband diervriendelijk is of niet lijkt een eindeloze discussie te worden. Wat we u kunnen vertellen is dat het gros van de gebruikers van de door ons aangeboden blafbanden zeer tevreden zijn met het eindresultaat. De anti-blafband is een hulpmiddel om het blaffen te verminderen. Hoe de anti-blafband wordt toegepast hangt af van de gebruiker.

Gebruik van een anti-blafband

Al de door ons aangeboden blafbanden beschikken over meerdere opties. Zo kun je ervoor kiezen de band te laten trillen, geluid te laten maken of een statische correctie te laten geven. Ons advies is te beginnen met geluid, en vanuit daar de frequentie en intensiteit op te bouwen om te bepalen wat het beste bij je hond past. Kijk ook hoe uw hond reageert, wat vindt de hond fijn en wat minder fijn? Een goede balans in de juiste techniek en wat de hond als prettig ervaart is de basis van een diervriendelijke werkwijze. Op deze manier komt u tot de beste afstelling van de anti-blaf halsband.

Wilt u uw hond op een diervriendelijke manier door middel van een anti-blafband voor een hond minder laten blaffen? Bekijk ons assortiment, ga ermee aan de slag en programmeer de beste modus die past bij uw hond.

Aandachtspunten bij het gebruik

Het is niet zo dat wanneer u een anti-blafband bij uw hond laat aanmeten u deze voor altijd om moet laten. Een anti-blafband voor een hond heeft als doel het blaffen af te leren of te verminderen. Nadat uw hond op een dusdanige manier getraind is zodat het blaffen naar wens is, kunt u de blafband weer afdoen en kijken hoe uw hond zich gedraagt. Het kan zijn dat u de blafband daarna niet meer om hoeft te doen. Ook kan het voorkomen dat u in bepaalde fases de blafband om moet doen om de hond te laten herkennen in welke mate er geblaft kan worden.

Bij continu gebruik van een anti-blafband raakt uw hond gewend aan de corrigerende signalen en wordt de band minder effectief. Wij raden u daarom aan de anti-blafband niet langer dan 12 uur per dag te gebruiken. Ook adviseren wij de band niet te gebruiken als u niet thuis bent. Uw hond kan zich dan onveilig gaan voelen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Zodra uw hond dankzij de anti-blafband weet wanneer hij niet mag blaffen, kunt u de anti-blaf halsband afdoen en af en toe gebruiken voor een herhalingstraining. Is uw hond erg eigenwijs, gebruik de band dan gewoon langere tijd. De band is onschadelijk en het kan dus helemaal geen kwaad.

Als u wilt kunt u de diervriendelijke anti-blafband gebruiken in combinatie met een riem, maar let er wel op dat de riem en anti-blafband niet over elkaar heen schuiven. Dat kan onprettig zijn voor uw hond en ervoor zorgen dat de sensoren van de ontvanger niet meer juist aansluiten op de hals. Let u erop dat wanneer u een (spat)watervaste versie koopt u de hond niet kunt laten zwemmen met de band.

Halsband voor hond tegen blaffen kopen

In onze webshop vindt u anti-blafbanden van onze eigen merk en andere bewezen goede merken met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij kopen direct in bij de leverancier en bieden onze producten daarom altijd aan voor een fijne prijs. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Wij verkopen ook verschillende trainingshalsbanden waarmee u ander ongewenst gedrag van uw hond kunt corrigeren op afstand. Of wat denkt u van een handige trainingsmat, zoals de trainingsmat OHS27 of een onzichtbare omheining romdom de tuin?

Veelgestelde vragen

Is een anti-blafband geschikt voor alle hondenrassen?

Over het algemeen zijn anti-blafbanden geschikt voor de meeste hondenrassen. Echter, de effectiviteit kan variëren afhankelijk van het temperament en de gevoeligheid van de hond. Het is aan te raden om advies te vragen om te bepalen welke soort anti-blafband het beste is voor jouw specifieke ras.

Kan ik een anti-blafband gebruiken in combinatie met andere trainingsmethoden?

Ja, een anti-blafband kan worden gebruikt in combinatie met andere trainingsmethoden zoals clickertraining of positieve bekrachtiging. Het is belangrijk om consistent te zijn in de training en de anti-blafband te gebruiken als aanvulling op andere methoden.

Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan het gebruik van een anti-blafband?

Bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van de hond en de gebruikte stimulans. Mogelijke bijwerkingen zijn huidirritatie, stress of angst. Het is daarom belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en regelmatig de huid en het gedrag van de hond te controleren.

terug naar boven