• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice
Home Blafband kleine hond: voor 16:30 besteld = vandaag verzonden

Blafband kleine hond: voor 16:30 besteld = vandaag verzonden

Hoe lief uw kleine viervoeter ook is, onnodig geblaf is ontzettend vervelend. Het lastige is dat dit gedrag lastig af te leren is. Veel methodes werken niet of nauwelijks wat resulteert in irritatie. Met een antiblafband voor een kleine hond pakt u het blaffen aan op een fijne manier voor u én voor uw hond.

Trainen op een veilige manier met een antiblafband voor kleine honden

Blaffen afleren op een snelle manier is fijn voor uw hond en voor u. Doet u dit met een antiblafband dan is het niet alleen snel maar ook veilig. Wel is het van belang om ook met het gebruik van een antiblafband voor kleine honden, te blijven trainen. Hieronder ziet u enkele manieren om met uw hond te blijven oefenen, los van de antiblaf halsband voor kleine hond:

  • Beloon uw hond als hij stil is
  • Vermijd bepaalde prikkels die het blaffen stimuleren
  • Train het commando ‘stil’

Verschillende blafbanden voor kleine honden

In ons assortiment vindt u antiblafbanden voor kleine honden in verschillen maten en met verschillende methodes. Kies bijvoorbeeld voor een bladband voor een chihuahua of een teckel. Bekijk welke manier van trainen aansluit bij u en uw hond en bestel één van de onderstaande antiblafbanden voor kleine honden:

  • Statische correctie: dit is een anti blafband voor kleine honden met stroom. De blafband geeft, aangepast op uw hond, een kleine stroomstoot om de hond te corrigeren
  • Trillen: bij geblaf wordt er een vibratie geleverd vanuit de blafband voor kleine hond
  • Geluid: vaak in combinatie met trillen, zijn er banden die werken met geluid om de hond af te leiden als hij blaft
  • Spray: blaft je hond bij deze band, dan stoot de trainingshalsband voor honden een wolkje spray, wat onaangenaam is voor de hond. Niet schadelijk, wel effectief tegen geblaf. Denk aan een anti blafband met spray met citronellageur. 

Alle banden werken via dezelfde methode. De eerste blaf wordt genegeerd. Bij de volgende blafjes corrigeert de band de hond. Blaft de hond niet, dan gaan de antiblafbanden voor kleine honden automatisch op slaapstand. Ook hebben alle banden een blafherkenningsfunctie zodat de band alleen reageert op het geblaf van de hond die de band omheeft.

Bekijk eens de anti blafband OHS420. Deze band is spatwatervast en heeft een conbinatie van drie functies: statische correctie, trillen en geluid. 

Kies met onze keuzehulp

In ons assortiment vindt u antiblafbanden voor de allerkleinste viervoeters tot de grote jongens. Komt u er niet helemaal uit welke anti blafband hond de beste keuze is? Maak gebruik van onze keuzehulp op de website. Geef aan welke soort correctie u wenst en hoe groot uw hond is. Vervolgens ziet u alle antiblafbanden die hierop aansluiten.

En naast antiblafbanden kunt u ook kiezen voor een anti blaf apparaat.

Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice. Van maandag t/m vrijdag zijn we tussen 09:00 en 19:00 bereikbaar op 085-0750757 of stuur een appje naar 06-42026144 om ook op zaterdag antwoord te krijgen op uw vragen.

Veelgestelde vragen

Zijn antiblafbanden geschikt voor alle kleine hondenrassen?

Over het algemeen zijn antiblafbanden ontworpen om te passen bij een breed scala aan kleine hondenrassen. Echter, de effectiviteit kan variëren afhankelijk van het temperament en de vacht van de hond. Het is aan te raden om advies te vragen om te bepalen welke band het beste past bij jouw hond.

Hoe strak moet de antiblafband zitten bij een kleine hond?

De band moet strak genoeg zitten om contact te maken met de huid, maar niet zo strak dat het oncomfortabel is of de huid irriteert. Bij kleine honden is het extra belangrijk om regelmatig te controleren op tekenen van irritatie of ongemak.

Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan het gebruik van een antiblafband bij kleine honden?

Bij kleine honden kan de gevoeligheid voor correctiemethoden zoals statische schokken hoger zijn. Het is daarom belangrijk om te beginnen met de laagste instelling en deze indien nodig aan te passen. Raadpleeg altijd een dierenarts voordat je een antiblafband gaat gebruiken, vooral als je hond gezondheidsproblemen heeft.