Een Anti blafband kopen voor kleine hond

Anti blafband voor kleine hond om blaffen af te lerenEen trouwe viervoeter is een echte aanwinst in een gezin of juist voor mensen die alleen wonen. De meeste honden blaffen regelmatig. Uiteraard hebben de dieren hier een reden voor en soms is het blaffen geen enkel probleem. In een aantal gevallen kan het blaffen echter hinderlijk worden. Een blafband voor een kleine hond is dan een ideale oplossing. 

 

Soorten blafband kleine hond 


Er zijn verschillende soorten blafbanden voor kleine honden verkrijgbaar. Soms geven mensen aan dat ze een blafband zielig vinden voor hun huisdier. Toch is het beter om je hond goed te leren omgaan met het blaffen, dan dat dit overmatig overlast en irritatie geeft. Je kunt ook kijken welke soort blafband voor kleine hond het beste bij jouw viervoeter past. Er worden 3 verschillende soorten halsbanden verkocht: 

 

Halsband met statische correctie Dit type anti blafband voor kleine hond is voorzien van een klein microfoontje of een contactpuntje. Op het moment dat een hond begint met blaffen wordt dit opgemerkt. De trilling van de stembanden van de hond tijdens het geblaf worden geregistreerd. Direct na het blaffen krijgt de hond een klein schokje. Het voordeel van deze blafband is dat je hem vaak niet lang hoeft te gebruiken. Heb je de hond een poosje getraind met deze band, dan zal het blaffen daarna veel minder zijn en hoef je de anti blafband waarschijnlijk niet meer te gebruiken. Meestal zijn deze blafbanden waterbestendig, zodat je ze ook buiten kunt gebruiken. 
 


Halsband die een citronella-geur afgeeft 
De anti blafband met citronella. Blaft de hond terwijl hij deze anti blafband voor kleine honden om heeft? Er verspreidt zich dan direct een citronella-achtige geur. De kans is groot dat jouw hond dit niet prettig vindt en dat hij de volgende keer minder snel begint te blaffen. 

 

Blafband kleine honden met een pieptoon Door middel van deze ultrasone pieptoon kun je het blaffen goed afleren. Het toontje is zo hoog dat je er zelf geen last van hebt. Waarschijnlijk hoor je het zelf niet eens. Blaft jouw kleine hond en draagt hij deze blafband voor kleine honden, dan hoort hij meteen een hele hoge toon. Honden vinden dit over het algemeen erg vervelend en het geblaf zal daarom snel stoppen. 

 

Aandachtspuntjes anti blafband kleine hond Om het verminderen of afleren van het blaffen zo prettig mogelijk te laten verlopen, kun je letten op de volgende punten: 
- Merk je al effect, doe de band dan regelmatig af. Gaat het weer minder goed met het blaffen, dan herhaal je de training nog een tijdje. 
- De anti blafband is te gebruiken in combinatie met de riem. Het is dan alleen even opletten dat de riem en de blafband niet over elkaar heen schuiven.


 

Een greep uit onze anti blafbanden

De waardering van www.onlinehondenspeciaalzaak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 831 reviews.

Onderstaand een aantal snelle links naar uw zoekwoord
Anti-trekriem kopen
huisdiervrije zone kopen
Thundershirt kopen
Petsafe kopen
Honden koekjes kopen
trainingsband hond met afstandsbediening
hondenhalsband
anti blafband met afstandsbediening
blafband grote hond
blaffende hond
anti blaf halsband
Blafband voor kleine hond
Blafbanden voor kleine honden
Blafband voor chihuahua
Blafband voor chicu
Blafbanden kopen
Blafband kopen
Antiblafband kopen
Antiblafbanden kopen
puppy trainingspad kopen
trainingshalsband kopen
trainingshalsbanden kopen
trainingsband kopen
trainingsbanden kopen
trainingshalsband hond kopen
trainingshalsbanden hond kopen
trainingsband hond kopen
trainingsbanden hond kopen
onzichtbare omheining kopen
Honden fluit kopen
Blaffende hond bij de buren
Oplossingen voor blaffende honden