• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Dogtrace Spray trainingsband

Deze spray trainingshalsband is een effectieve hulp bij de hondenopvoeding. De halsband biedt ondersteuning bij het corrigeren van ongewenst gedrag tot op een afstand van maximaal 300 m....

123,50
Prijs per stuk
Op voorraad = morgen in huis
  • Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)

Productomschrijving

Deze spray trainingshalsband is een effectieve hulp bij de hondenopvoeding. De halsband biedt ondersteuning bij het corrigeren van ongewenst gedrag tot op een afstand van maximaal 300 m. Het corrigeren vindt plaats met een sproeidosis op de neus van de hond. De sproeifunctie wordt via een afstandsbediening geactiveerd, waarbij sterkte en de tijdsduur van de dosis kan worden ingesteld. De dosis is voor de hond volkomen ongevaarlijk, maar wel onaangenaam. Op die manier kunt u uw commando's kracht bij zetten door een sproeidosis toe te dienen bij ongewenst gedrag. Het doel van de training is dat uw hond in de toekomst uw commando's opvolgt en het ongewenste gedrag afleert.

Het apparaat heeft daarnaast de mogelijkheid om een geluidssignaal te geven of een trilling in de halsband op te wekken. In het begin van de training kunt u de functies sproeien, geluid en trilling combineren met uw commando's. Later kan het voldoende zijn om alleen het geluids- of trillingssignaal te gebruiken om ongewenst gedrag te beëindigen, ook zonder sproeien.

U kunt de band eenvouwdig vullen met bijgeleverde spray bus en is verkrijgbaar in verschillende geuren.  Ook kunt u een halsband voor een  tweede hond op de afstandsbediening aansluiten.
De ontvanger is uiteraard waterdicht en heeft 3 jaar garantie.

Beoordelingen

Review toevoegen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Whatsapp icon Whatsapp +31850750757
honden

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Dogtrace Spray trainingsband
Laat een review achter
Versturen