• Webwinkelkeur gecertificeerd lid
  • Voor 16.30 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de 85 euro (NL)
Klantenservice
Home Gebruikte anti blafband

Gebruikte anti blafband

Gebruikte anti blafbanden, trainingsbanden en onzichtbare omheiningen

Soms komt het voor dat een anti blafband, trainingsband of onzichtbare omheining retour komt omdat deze bijvoorbeeld te klein of te groot is voor de hond. Ook geven wij wel eens een demo met een band om de gebruikers te laten zien hoe een blafband werkt. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden wij deze blafbanden opnieuw aan zodat we een nieuwe eigenaar voor weinig geld gelukkig kunnen maken met een anti blafband, trainingsband of onzichtbare omheining. 
 

Wat kan ik verwachten van een gebruikte anti blafband?Aan onze gebruikte tweedehands artikelen stellen wij dezelfde eisen als aan onze nieuwe artikelen. Wij geven daarom ook een garantie van 30 dagen. Tevens garanderen wij dat het geen gebruikerssporen bevat. Er zitten dus geen hondenharen of sporen op de demo artikelen. Je ontvangt hierdoor een 100% hygiënisch en schoon artikel in huis. Hooguit is de verpakking wat beschadigt omdat deze al is uitgepakt en verzonden geweest. 
 

Hoe een tweedehands artikel kopen?


Onderaan deze pagina vind je al ons assortiment tweedehands anti blafbanden, trainingsbanden en onzichtbare omheiningen. Wanneer een artikel gebruikt is staat dit duidelijk vermeld in onze titel. Je kunt demo artikelen bestellen op dezelfde wijze als onze andere producten.