Onzichtbare omheining hond

Onzichtbare omheining voor hond 


Helaas krijgen wij regelmatig met schokkend nieuws te maken van hondeneigenaren. Een hond die is weggelopen uit een tuin en is aangereden op straat met alle gevolgen van dien. Als hondeneigenaar wil je dit niet meemaken. De oplossing hiervoor is het onzichtbare omheining hond systeem. 

 

Hoe werkt een onzichtbaar omheiningssysteem hond? 


Een onzichtbaar omheiningssysteem voor je hond is onzichtbaar omdat deze is ingegraven, dit wordt ook wel invisible fence genoemd. Je hebt een onzichtbaar omheiningsysteem met en zonder draad. Als eerste beschrijven we de onzichtbare honden omheining met draad. Afhankelijk van de grootte van je tuin kun je een grensdraad rondom je tuin ingraven. Indien je viervoeter binnen een straal van 30 tot 300 cm van de ingegraven omheining komt krijgt je hond een signaal om niet verder te lopen. Je kunt zelf instellen op hoeveel afstand voor het bereiken van de grens je hond de correctie door krijgt. Door middel van een zender die een hond om zijn nek draagt weet het grensdraad wanneer er een signaal afgegeven moet worden. Je kunt kiezen tussen verschillende opties om je hond te laten weten dat er niet over het grensdraad gestapt mag worden. Dit kan door een statische correctie te geven of een geluidsignaal af te geven.  
 

Onzichtbare omheining hond zonder draad 


Het Petsafe stay & play en Petsafe draadloos omheiningssysteem heeft geen draad. Deze draadloze optie plug je eenvoudig in een van je stopcontacten. De zender geeft een signaal af aan de halsband van je hond wanneer hij buiten het ingestelde grensgebied gaat. Dit draadloos omheiningssysteem is perfect geschikt om te gebruiken als omheining voor je hond op een camping. Je kunt het systeem overal mee naartoe nemen en instellen op de afstand die je zelf wil. Hierdoor zorg je ervoor dat je hond ook op de camping niet buiten je niet zichtbare omheining gaat. Bekijk goed over welke specificaties de Petsafe draadloos omheiningssystemen beschikken om te bepalen welke het beste past bij je situatie. 
 

Onzichtbare hondenomheining ervaringen 


Het onzichtbare omheiningssysteem voor je hond leert je hond herkennen tot waar hij mag komen op je terrein. De meeste hond eigenaren beginnen met het geven van een statische correctie om er zeker van te zijn dat de hond niet van de plak af schiet. Naarmate de hond dit een paar keer heeft meegemaakt leert die herkennen tot waar die mag komen. Na verloop van tijd kun je er dan voor kiezen nog enkel een geluidsignaal af te geven wanneer je hond te dicht bij het grensgebied in de buurt komt. Wij adviseren te testen wat het beste bij je hond past aangezien iedere hond anders is. Het kan dat na verloop van tijd je geen enkel signaal meer hoeft uit te zenden omdat je hond door de statische correcties en/of geluidsignalen is getraind en daardoor herkent tot waar die mag lopen.

Honderden hond eigenaren zijn je voorgegaan en hebben voor een onzichtbare hondenomheining gekozen. Bij ons heb je de keus tussen een aantal verschillende systemen. Lees daardoor goed onze productpagina’s door om te bepalen wat het beste bij je hond, tuin en situatie past. Ga je met je hond regelmatig naar de camping? Bekijk dan onze draadloze systemen, deze kun je ook overal mee naartoe nemen en zijn eenvoudig te installeren. Verlies je hond nooit meer uit het oog met een van onze onzichtbare omheiningen.   
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel onze klantenservice via 033-4669267 (ma-vrij 10:00u tot 16:00u)

Mailen kan natuurlijk ook: info@ onlinehondenspeciaalzaak.nl