Petsafe Blafband

Petsafe Blafband


Vertoont uw huisdier ongewenst blaf gedrag? Wilt u dit gedrag veilig maar effectief afleren? De Petsafe anti blafband helpt u hierbij! Petsafe anti blafbanden worden gedragen door de hond met blafproblemen. De Petsafe blafband is verkrijgbaar in 4 verschillende types. 
De antiblafband geeft uw hond een veilige herinnering dat hij stil moet zijn als hij wil blaffen. De Correctie is effectief maar doet geen kwaad bij uw hond. Op deze manier leert uw hond snel, veilig en effectief zijn ongewenste blaf gedrag af. De Petsafe blafband is makkelijk in gebruik. Ze hoeven niet geprogrammeerd te worden en zijn gelijk klaar voor gebruik. 

 

Soorten Petsafe anti blafbanden 


Er zijn vier verschillende soorten Petsafe antiblafbanden. 

Anti blafband met Spray: Deze blafband geeft een snelle geur van citronella vrij waardoor de hond stopt met blaffen. De band werkt door het detecteren van trillingen en geluid. Deze band is het beste geschikt voor gevoelige honden. 

Anti blafband met Statische correctie: Deze blafband werkt door middel van een milde, kleine stroom schok. Deze schok geeft een tintelend gevoel op de huid waardoor de hond wordt afgeleid en het blaffen stopt. De band werkt door het detecteren van trillingen en geluid. Deze band werkt het beste voor de wat meer koppige, hardleerse honden. 

Anti blafband met Vibratie: Deze blafband geeft een verrassende en wisselend patroon van vibratie aan de hond. Hierdoor raakt de hond afgeleid en zal deze stoppen met blaffen. Deze band werk op vibratie en geluid. De Blafband met vibratie werkt het beste voor dove en gevoelige honden. 

Sonisch/Ultrasonisch: Deze blafband werkt door middel van een hoog, scherp geluid welke de hond irriteert en daardoor afleid van het blaffen. Deze blafband detecteert blafgeluiden. Deze band is geschikt voor gevoelige en kleine honden. 


 

Petsafe blafband ervaringen


De veiligheid van uw hond staat voorop. De producten van Petsafe zijn gefabriceerd en getest op kwaliteit om humaan en effectief te werken. De blafbanden zijn goedgekeurd voor zowel lang als kort gebruik. 

Er zijn verschillende positieve Petsafe blafband ervaringen. De meeste honden stoppen na een paar keer gelopen te hebben met de band volledig met het blaffen en hoeven de band niet meer om. De dieren beginnen met blaffen en houden hier snel weer mee op dankzij de blafband zijn snelle werking. De dieren hebben er verder geen last van en lopen vrolijk en zonder te blaffen verder. 

Er zijn diverse verhalen van mensen die al van alles hebben geprobeerd tegen het blaffen; trainingen, druppels, pilletjes. Dit allemaal met weinig tot geen resultaat. Het enige wat uiteindelijk wel heeft geholpen is de Petsafe antiblafband. Dit bleek snel en effectief te werken zonder dat de dieren hier nadeel van ondervinden. 

De Petsafe blafband is gemakkelijk in gebruik, diervriendelijk, effectief en werkt snel. Kijk snel welke blafband past bij uw hond en hoe deze kan helpen bij een effectieve maar diervriendelijke correctie van ongewenst blafgedrag.

 

De waardering van www.onlinehondenspeciaalzaak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 831 reviews.

Onderstaand een aantal snelle links naar uw zoekwoord
Anti-trekriem kopen
huisdiervrije zone kopen
Thundershirt kopen
Petsafe kopen
Honden koekjes kopen
trainingsband hond met afstandsbediening
hondenhalsband
anti blafband met afstandsbediening
blafband grote hond
blaffende hond
anti blaf halsband
Blafband voor kleine hond
Blafbanden voor kleine honden
Blafband voor chihuahua
Blafband voor chicu
Blafbanden kopen
Blafband kopen
Antiblafband kopen
Antiblafbanden kopen
puppy trainingspad kopen
trainingshalsband kopen
trainingshalsbanden kopen
trainingsband kopen
trainingsbanden kopen
trainingshalsband hond kopen
trainingshalsbanden hond kopen
trainingsband hond kopen
trainingsbanden hond kopen
onzichtbare omheining kopen
Honden fluit kopen
Blaffende hond bij de buren
Oplossingen voor blaffende honden