gedragscorrectie

gedragscorrectie

Welke type gedragscorrectie past het beste bij mijn hond?


In dit artikel ga ik het hebben over welk soort type gedragcorrectie het beste past bij uw hond: een anti blafband of een trainingshalsband

De anti blafband
Er zijn vele soorten middelen op de markt verkrijgbaar, welke het gedrag van uw hond kunnen corrigeren.
Blaft uw hond wanneer u weg bent, of juist wanneer u thuis komt, dan kunt u dit het meest effectief corrigeren met een goede anti blaf zoals bijvoorbeeld onze OHS130 of OHS25. Deze zgn blafbanden geven een geluids-, trilling-, of statische correctie wanneer uw hond begint met blaffen. Ook zijn er anti blafbanden op de markt die opbouwende correctie geven. Let u er wel op bij het maken van de keuze van de juiste blafband dat u zich ervan verzekerd dat u een anti blafband voor een grote hond of juist voor een kleine hond aanschaft

De trainingshalsband
Wanneer uw hond niet zozeer (ongewenst) blaft, maar u wilt uw hond iets (af)leren, dan zijn er de zogenaamde trainingshalsbanden. Ook deze trainingsbanden zijn er in vele soorten en maten, en ook hier geldt dat u de juiste halsband koopt welke van toepassing is op uw kleine of juist grote hond.

Ook een trainingshalsband werkt met geluids-, tril-, en/of statische correctie. De werking is anders dan de gewone anti blafband, waarbij de hond louter wordt gecorrigeerd wanneer deze blaft. Bij een trainingsband kunt u zelf trainen dmv een zender in uw hand, en de halsband om de nek van uw hond. 
Wilt u bijvoorbeeld afleren dat uw hond telkens op de bank springt, dan geeft u een correctie met de afstandbediening wanneer de hond erop springt. U kunt zogezegd kiezen tussen trillen, geluid en of statische correctie.
Wij verkopen in onze weshop vele soorten en maten trainingshalsbanden en gelden als de autoriteit op dit gebied. Al jaren geven wij advies en hulp op maat. Wij bieden trainingshalsbanden die zwemwatervast zijn en met een bereik vanaf 300m, 600m tot zelfs 800meter

Tot slot wil ik een combinatie anti blaf - trainingsblafband onder uw aandacht brengen. Dit is nu de meest ultieme manier van gedragscorrectie. Dit type trainingsband heeft zowel een automatische anti blaf funktie als ook een volledige trainingshalsband. Wanneer u zou kiezen voor dit type bent u ervan verzekerd dat uw hond leert om ongewenst blaffen af te leren en kunt u met de afstandsbediening ook zelf gedrag af of aanleren. 

U ziet : de mogelijkheden zijn enorm. Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over onze blaf-/trainingshalsbanden, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag.
  Bakker     23-06-2018 12:13     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Jochem van Dijk -  23-06-2018

Mooi artikel, duidelijk geschreven. Bedankt voor deze uitleg.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel onze klantenservice via 033-4669267 (ma-vrij 10:00u tot 16:00u)

Mailen kan natuurlijk ook: info@ onlinehondenspeciaalzaak.nl