Nieuw op de nederlandse markt

Trainingsmat voor hond en kat

Uw hond niet meer op de bank

Sommige plekken in huis zijn niet erg geschikt voor een hond of kat, bijvoorbeeld de bank. Nou ja, uw huisdier zal het best fijn vinden op uw zachte bank, maar waarschijnlijk bent u niet zo blij met al die haren, de eventuele onfrisse geur, krassen en gaten. Met een trainingsmat leert u uw viervoeter op een duidelijke en diervriendelijke manier weg te blijven van uw bank of een andere plek in huis. Ook als u niet thuis bent. De trainingsmat is geschikt voor zowel kleine als grote honden en kunt u ook gebruiken voor uw kat. Erg handig om in de deuropening of elders neer te leggen als barrière. Zo houdt u bijvoorbeeld uw slaapkamer eenvoudig huisdiervrij of houdt u uw dier binnenshuis. Of voorkomt u een omvallende kerstboom of een baby die in de box gezelschap krijgt van uw hond of kat.

Trainingsmat met stroomschokken

U legt de trainingsmat op de plek die uw hondvrij wilt houden en zodra uw hond in de buurt komt krijgt hij een ongevaarlijke, maar onplezierige schok. Hierdoor leert uw huisdier snel om deze plek te mijden. Is uw hond erg eigenwijs, dan kan het wat langer duren, maar wij garanderen u dat de aanhouder wint. De trainingsmat voor honden en katten is in te stellen op verschillende intensiteitsniveaus. Een product van ons huismerk: origineel, van uitstekende kwaliteit en met een aangename prijs.
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Weergave:


Bezig met laden...

De waardering van www.onlinehondenspeciaalzaak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 831 reviews.

Onderstaand een aantal snelle links naar uw zoekwoord
Anti-trekriem kopen
Thundershirt kopen
Honden koekjes kopen
trainingsband hond met afstandsbediening
hondenhalsband
anti blafband met afstandsbediening
blafband grote hond
blaffende hond
anti blaf halsband
Blafband voor kleine hond
Blafbanden voor kleine honden
Blafband voor chihuahua
Blafband voor chicu
Blafbanden kopen
Blafband kopen
Antiblafband kopen
Antiblafbanden kopen
puppy trainingspad kopen
trainingshalsband kopen
trainingshalsbanden kopen
trainingsband kopen
trainingsbanden kopen
trainingshalsband hond kopen
trainingshalsbanden hond kopen
trainingsband hond kopen
trainingsbanden hond kopen
gps tracker hond kopen
Honden fluit kopen